Bericht versturen
Shanghai Rotorcomp Screw Compressor Co., Ltd
Huis > producten > de compressor van de schroeflucht >
Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method
 • Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method
 • Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method
 • Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method

Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method

Place of Origin CHINA
Merknaam shanghai rotorcomp
Model Number LGCD-280D B
Productdetails
Productnaam:
Schroefluchtcompressor
Controlesysteem:
PLC/microcomputer
Machtsclassificatie:
7.5 KW tot 355 KW
Begin.:
Deltabegin
Startmethode:
Directe Online/Sterdelta
Koelmethode:
Luchtgekoeld
Type:
Roterende Schroef
Spanning:
220V/ 380V/ 415V/ 440V/ 460V/ 480V/6-10KV
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Met een maximale druk van 10 Bar tot 15 Bar is de Schroefluchtcompressor in staat om gecomprimeerde lucht van hoge kwaliteit te leveren voor gebruik in industriële, productie- en automobieltoepassingen.Het door luchtgekoelde ontwerp zorgt ervoor dat de compressor tijdens het gebruik koel blijft, waardoor de levensduur van de compressor wordt verlengd en het risico op stilstand door oververhitting wordt verminderd.

Een van de belangrijkste factoren die bij de keuze van een compressor in aanmerking moeten worden genomen, is de hoeveelheid lawaai die deze produceert.Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die een stiller compressor nodig hebben die hun werkomgeving niet verstoort.Dit maakt het een ideale keuze voor gebruik in geluidsgevoelige gebieden zoals ziekenhuizen, scholen en woonwijken.

De schroefluchtcompressor is verkrijgbaar in zowel 50 Hz als 60 Hz frequenties, waardoor het geschikt is voor gebruik in een verscheidenheid aan landen over de hele wereld.die zorgt voor een soepel en gecontroleerd startproces dat helpt het risico op schade aan zowel de compressor als de apparatuur waarmee deze wordt aangedreven, te verminderen.

Kortom, de Schroefluchtcompressor is een betrouwbare en efficiënte keuze voor degenen die een hoogwaardig persluchtsysteem nodig hebben.Het rotary-lub schroefcompressor ontwerp zorgt ervoor dat het levert een soepele en continue stroom van gecomprimeerde luchtMet een maximale druk van 10 Bar tot 15 Bar is het in staat om hoge kwaliteit perslucht te leveren voor een verscheidenheid aan toepassingen.De stille werking en de Delta Start maken het een uitstekende keuze voor gebruik in geluidsgevoelige gebiedenHet systeem is in staat om zowel op 50 Hz als op 60 Hz te werken, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende landen over de hele wereld.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: schroefluchtcompressor
 • Capaciteit: 0,5 M3/min tot 85 M3/min
 • Fase: 1/3 Fase
 • Type: Roterende schroef
 • Koelmethode: luchtgekoeld

Deze Air Screw Compressor is ontworpen met een gesmeerde schroefcompressor, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw industriële behoeften.5 M3/min tot 85 M3/min en werkt met een 1/3-fase voedingsbronHet roterende schroeftype en de luchtkoeling maken het efficiënt en effectief voor verschillende toepassingen.

 

Technische parameters:

Productnaam Schroefluchtcompressor
Begin. Delta start
Fase 1/3 Fase
Spanning 220V/ 380V/ 415V/ 440V/ 460V/ 480V/6-10KV
Koelmethode Luchtgekoeld
Stroombron Elektrisch
Maximale druk 10 bar tot 15 bar
Capaciteit 0.5 M3/min tot 85 M3/min
Geluidsniveau ≤ 75 DB ((A)
Frequentie 50 Hz/60 Hz
 

Toepassingen:

De LGCD-280D B is ontworpen om te worden gebruikt in verschillende werkomstandigheden en omgevingen, waardoor het een veelzijdig apparaat is voor bedrijven in verschillende industrieën.Een aantal gebruiksgevallen voor deze luchtschroefcompressor zijn::

 • Vervaardigingsinstallaties - De LGCD-280D B kan worden gebruikt voor het aandrijven van pneumatische gereedschappen en machines, zoals boormachines, slijpmachines en schuurmachines.
 • Automobilereparatieshops - Deze roterende schroefluchtcompressor is perfect voor het aandrijven van spuitgeweren en andere pneumatische apparatuur die wordt gebruikt bij reparatie en verf van auto's.
 • Op bouwterreinen - De LGCD-280D B kan worden gebruikt om jackhammers, boormachines en andere bouwgereedschappen aan te drijven.
 • Olie- en gasindustrie - Deze schroefcompressor is ideaal voor het aandrijven van pneumatische pompen en andere machines die in de olie- en gasindustrie worden gebruikt.

De LGCD-280D B heeft een breed scala aan spanningsopties, waaronder 220V, 380V, 415V, 440V, 460V, 480V en 6-10KV, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende landen en regio's.Het door luchtgekoelde ontwerp zorgt ervoor dat de compressor een stabiele temperatuur behoudt, zelfs bij langdurig gebruik.

Met een vermogen van 0,5 M3/min tot 85 M3/min en een vermogen van 7,5 kW tot 355 kW kan de LGCD-280D B met gemak zware taken uitvoeren.Of u nu een betrouwbare luchtschroefcompressor nodig heeft voor uw kleine bedrijf of een grotere industriële operatieDit model zal zeker indruk maken.

Tot slot is de Shanghai Rotorcomp LGCD-280D B een hoogwaardige schroefcompressor die in verschillende toepassingen kan worden gebruikt.Het is de beste keuze voor bedrijven in verschillende industrieën..

 

Aanpassing:

 

Ondersteuning en diensten:

Het product Screw Air Compressor wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om ervoor te zorgen dat het goed functioneert en duurzaam is.onderhoudWe bieden ook trainingsprogramma's aan voor operators en onderhoudspersoneel om een veilige en efficiënte werking van de compressor te garanderen.We leveren onderdelen en accessoires om de compressor ononderbroken te laten werken.Onze technische ondersteuning en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en om de maximale prestaties en betrouwbaarheid van het Screw Air Compressor product te garanderen.

Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method 0Vermogen 7,5 KW tot 355 kW Rotary Screw Air Compressor PLC Control System Air Cooled Cooling Method 1

Contacteer op elk ogenblik ons

86-021-67150020
NO.28 MINTA RD. LITAHUI SONGJIANG DIST. SHANGHAI, CN
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons