• Mr.Kerry Robinson van Australië
  vandaag stelde ik de compressor in werking en ik ben zeer gelukkig met het vakmanschap en de kwaliteit, wordt het verbonden met een stikstofgenerator die rond 0,8 MPA voerlucht van de 30 kW-compressor vereist wij het ik opdragen hebben geconstateerd dat het laadt en van 25,5 kW - 30 kW leegmaakt dit een reusachtige besparing op machtsconsumptie zal zijn.
 • Pedro Antonio van de V.S.
  Wij zijn de gebruikte compressoren van Shanghai Rotorcomp meer dan 18 reeksen van 10hp geweest aan 160HP die met Zuurstofgenerator worden geïnstalleerd sinds 2008. De meesten van compressoren nog in goede arbeidsvoorwaarden zonder veel onderhoud.
WhatsApp : +8618049981656

Electric Power-de Luchtcompressor 22kw/30hp van de Olie Vrije Schroef

Plaats van herkomst Duits
Merknaam Shanghai Rotorcomp
Certificering ISO.TUV,CE,GS
Modelnummer Ogfd-30
Min. bestelaantal Onderhandel
Prijs negotiate
Verpakking Details Triplexgeval voor de uitvoerpakket
Levertijd 5-15 werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 100-2000sets/Month
Productdetails
Geschat P 0.7/0.8/1.0 MPa Capaciteit 5.2/4.7/4.3 m3/min
watervolume 40 L Inhamtemperaturen. 2-40℃
Afzettemperaturen. Ambient+20℃ Macht 22kW
Dia 1920×1170×1320 L×W×H (mm) Voltage 3/380/50
Hoog licht

Electric Power-de Luchtcompressor van de Olie Vrije Schroef

,

De Luchtcompressor 30hp van de olie Vrije Schroef

,

Compressor van de olie de Vrije Roterende Schroef

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Electric Power-de Luchtcompressor van de OLIE VRIJE Schroef voor food&beverage

 

OGFD-30 DE OLIEVRIJE PARAMETERS VAN DE SCHROEFcompressor

Punt Eenheid Paragraaf.
Geschat P: MPa 0.7/0.8/1.0
Capaciteit m3/min 5.2/4.7/4.3
Watervolume L 40
Inhamtemperaturen. 2-40℃
Afzettemperaturen. Ambient+20℃
Het werk wijze   Direct
T/min t/min 2940
Macht kW 30
Oliegehalte p.p.m. 0
Het koelen   Gekoelde lucht
Lawaai dB (A) 64
Dia L×W×H (mm) 1920×1170×1320
Verbinding   G1 ½〞
Gewicht Kg 1150
Voltage PH/V/HZ 3/380/50
Beginnende wijze   Y△

 

De olievrije compressoren van de schroeflucht zijn de kern van twee uitstekende compressoren. Onze rotor voltooit het lineaire machinaal bewerken van de rotor door twintig processen, om onvergelijkelijke precisie en duurzaamheid te bereiken.
De bescherming en de prestaties van de super deklaag
1. De rotor en de basisoppervlakte zijn super-met een laag bedekt. Aangezien u in het beeld kunt zien, hangt de oppervlakte na behandeling, de deklaag stevig de oppervlakte van de rotor of de stichting aan.
2. De super deklaag wordt automatisch bespoten door robottechnologie, en is eenvormig. Tot slot zijn de rotor en het kader thermisch behandeld, en de deklaag wordt nog geblokkeerd door de machine met betrekking tot de rotor, die te sterk is. Vergeleken met andere deklagen,
de voordelen van
de super deklagen kunnen onveranderlijk worden gezegd om te zijn, omdat met super deklagen, onze compressorverplaatsing zoals 100% zo hoog is, en de bedrijfskosten zijn lager, en de levensduur van de gastheer is langer.

 

 

Van de het watersmering van de machtsconsumptie is de de olie vrije compressor momenteel de energy-efficient modellen van de wereld

 

Model voor mechanische van OGFD rotorcomp olievrije en elektrische machinemacht 55 kW,

1.0 Mpa de druk, maximumverplaatsing is na 8,60 m/min, traditionele oude (droge) olievrije mechanisch en de elektrische machine 55 kW, 1,0 Mpa druk, uitlaat is na 7,30 m/min, d.w.z. onze olievrije machine dan traditionele oud zonder oliemachine met grote gasproductie door meer dan 17,8%, volgens het sectiewerk 6000 uren per jaar om te berekenen Q = 55 kW * 17,8% * 6000 uren * 1 yuan/KWH, elektriciteit = 58740 yuans een jaar verschilt.

 

De lange levensduur van het luchteind, veiligheid, stabiliteit

Omdat het water bij het verzegelen, smering en het koelen betrokken is, rotorcomp de olievrije werkende temperatuur van de schroefmachine om 45 ℃ niet te overschrijden; Alle delen werken in de voorwaarde van niet meer dan 45 ℃, en de lage motorsnelheid (2980 r/min), zodat is de levensduur van de gastheer zeer lang, de gastheer theoretische geplande levensduur van 25 jaar, want de isothermische verrichting ook werkt om de fout te elimineren toe te schrijven aan personeel in het lopen onder de brandwonden op hoge temperatuur, brand, explosie en andere onveilige factoren.

Onze olievrije machine kan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar non-stop lopende workOld droge olievrije machine toe te schrijven aan gastheer werkende temperatuur boven 200 ℃, moet de schroef bestand deklagen op hoge temperatuur zijn om gedode misvorming van rotor te verhinderen, maar de aanwezigheid van water in de samengeperste lucht, is gemakkelijk aan ause het disbonding, laag voltage het hoofdrotor zal disbonding het gastekort, machtsconsumptie verhogen lijken. In zowel gevallen is de levensduur van de gastheer als de stabiliteit zeer onbetrouwbaar, en de hoge onderhoudskosten, onderhoudscyclus is lang, etc. tekortkomingen.

Eenvoudige verrichting, geschikt onderhoud, lage kosten van de naverkoopdienst

Gebruikend rotorcomp onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van softwaresysteem, met functies van het onderhoudsalarm van het automatische controlesysteem, 24 uur per dag kan de automatische functie van de foutenplaats, de automatische functie van de informatieopslag, het automatische alarm na de de beschermingsfunctie van de machineonderbreking, eenvoudige verrichting zonder professionele supervisie, de gastheer, 365 dagen per jaar non-stop ononderbroken verrichting.

Het onderhoud levert slechts lege waterfilter en filterkern (gewone droge olievrije kosten van het machineonderhoud 1/3), elk onderhoud binnen 20 te voltooien minuten, zeer handhavend de ononderbroken ononderbroken vereisten van de gaslevering van users.rotorcomp-verrotting geen vetsmering van 1 tot kubieke 40 allen de capaciteit hebben te produceren en ook de volledigste de industriemodellen invetten de geen gesmeerde verwerkende onderneming van de luchtcompressor zijn.

 

Ens van de Rotorcomplucht de leveringsgarantie 2 jaar, 2 jaar garantie is verwijst naar de delen

binnen vijf jaar, duizend behoefte zou moeten worden vervangen om delen te vervangen, zullen alle uitgaven door ons bedrijf worden gedragen.

 

Eigenschappen van de olie de Vrije Compressor

 • Het langere gebruiksleven
 • De grote tank van de volumelucht
 • Gemakkelijke verrichting
 • Hoge prestaties
 • Olievrij, gedreven riem, zuigertype
 • Conpetitiveprijs met Eerste Klassenkwaliteit

 

Toepassingen van de rol de Roterende Compressor

 • Metallurgie en Mijnbouw
 • Papierfabricage en Druk
 • Geneeskunde en Gezondheid
 • Huishoudapparaat
 • Elektronisch en Elektro
 • Vervoer
 • De licht Industrie en Voedsel
 • Textiel en Kleding
 • Electric Power
 • Bouw en Bouwmateriaal
 • Mechanische en Elektromachines
 • Petrochemische Techniek

Electric Power-de Luchtcompressor 22kw/30hp van de Olie Vrije Schroef 0

Electric Power-de Luchtcompressor 22kw/30hp van de Olie Vrije Schroef 1

Electric Power-de Luchtcompressor 22kw/30hp van de Olie Vrije Schroef 2